Odpowiedz 
Cała kolekcja !!!!:)) MUZEUM
Autor Wiadomość
pietja71   Offline
Użytkownik
*

Liczba postów: 103
RE: Cała kolekcja !!!!:)) MUZEUM
Łęczyca!!! było by pięknie.Chętnie bym pomacał te instrumenty,a tak na serio porozmawiam ze znajomymi w Domu Kultury.
Pozdrawiam Panie Waldku.
20-10-2013 13:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rzech   Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1,031
Jednym ze słuszniejszych miejsc gdzie taka kolekcja powinna sie znaleźć (na zasadzie wypożyczenia? darowizny? sprzedaży? współwłasności?) to oczywiście Lubin. Następne jakie mi się nasuwają to Warszawa gdzie poniekąd narodził się big-beat (65r Animals, 67 Rolling Stones), Szczecin - "Polska młodzież śpiewa polskie piosenki" JAROCIN !
Ale zapewnie wiele miejsc w Polsce mogło by być gospodarzem tej wystawy łącznie z moim Rzeszowem. Ot parę przychylnych osób, jakieś miejsce ....
20-10-2013 14:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kulers   Offline
Użytkownik
*

Liczba postów: 55
Super Panie Piotrze proszę dać znać na maila prywatnego jak z Łęczycą.W tych regionach Defile były mocno osadzone sam pamiętam zabawy i wesela :) na których bywałem z braćmi :) Jarocin też dobry pomysł Szczecin ok no właśnie czym więcej dobrych pomysłów tym lepiej.W końcu najlepsze pomysły rodzą się w głowach miłośników tematu!!
21-10-2013 09:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kulers   Offline
Użytkownik
*

Witam po przerwie:) Muzeum gitar Defil rozpoczęło swój żywot.Jest to spontaniczny ruch z mojej strony ponieważ uznałem że nie ma na co czekać:) jest ono na razie na facebooku i ma już ponad 4000 polubień :) dużo ze Świata nawet Peru,Egipt,Ameryka Północna,Europa,....Tak jak napisałem jest to ruch spontaniczny więc jest tam jeszcze wiele do zrobienia....!!! tak więc przepraszam z góry ale miłośnicy kochający Defile wybaczą :) i zrozumieją tak jak wybaczają Defilom ich niedoskonałości:) UWAGA ! są tam zdjęcia ROBOCZE !!!! oraz brakuje sporo eksponatów ,które muszę dowieźć z innego magazynu a następnie sfotografować BĘDZIE profesjonalna sesja zdjęciowa (na którą trzeba poświęcić sporo czasu którego brak!!!!)więc albo poczekam z kolejnymi do momentu sesji albo zrobię robocze i wstawię (tylko czas ,czas!!!) Po za koncertami pracuję nad dwoma płytami oraz kolejnym festiwalem więc słabo......Piszcie tam o swoich emocjonalnych historiach z Defilami wszystkie zawisną kiedyś na honorowym miejscu w MUZEUM STACJONARNYM !!!! Pozdrawiam i zapraszam NA facebooku wpiszcie MUZEUM GITAR DEFIL (warto wejść też w informacje bo tam jest cała idea)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2014 14:35 przez kulers.)
12-01-2014 13:13
rzech   Offline
Użytkownik

Fajnie ze tych spolecznikow jest kilku

Fajnie ze wsrod zakladek (ktorych juz nie ma) znalazla sie i moja strona

Pozdrawiam
Piotr
12-01-2014 13:21
kulers   Offline
Użytkownik
*

Twoja strona jest super bo opisujesz tam aspekty techniczne które pewnie wielu miłośników interesuje.Polecam i pozdrawiam
12-01-2014 13:56
rzech   Offline
Użytkownik

no tak galeria wyglada bardzo ubogo w porownaniu do twojej kolekcji
12-01-2014 14:09
kulers   Offline
Użytkownik
*

Chyba otworzyłeś jakiś tylko jeden album .Trzeba wejść w zdjęcia i wtedy widać wszystko co na tą chwilę tam jest a jest 35 szt to jest dużo a będzie 50:) PS.po za tym tak jak pisałem są tam zdjęcia robocze prawdziwa sesja przed nami więc liczę na wyrozumiałość i patrzenie na sedno !! a nie na oprawę bo ta z czasem się zmieni.Zwracam się przecież do miłośników Defilia nie troli internetowych:)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2014 14:27 przez kulers.)
12-01-2014 14:21
rzech   Offline
Użytkownik

moja galeria moja

(12-01-2014 14:09)rzech napisał(a):  ..... w porownaniu do twojej kolekcji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2014 14:27 przez rzech.)
12-01-2014 14:26
kulers   Offline
Użytkownik
*

A rozumiem myślałem że coś ci się nie otworzyło:) Ty masz piękne zdjęcia i jeszcze gitary które rychtujesz.Czy więcej takich inicjatyw tym lepiej dla chwały defila :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2014 14:33 przez kulers.)
12-01-2014 14:31
Odpowiedz 

Skocz do: