Odpowiedz 
Kolekcja Konrada
Autor Wiadomość
Konrad   Offline
Repairman

Liczba postów: 4,363
RE: Kolekcja Konrada
Proszę szanownych kolegów, przepraszam.....ale muszę się pochwalić, po prostu chcę się podzielić z Wami swoją radością :) Nie było łatwo, były nagłe zwroty akcji i zawirowania a nawet zwątpienie związane z zakupem...ale ostatecznie piękna, oryginalna do tego cała zielona JOLA 2....jest MOJA!!!
Zapraszam też do obejrzenia krótkiego filmiku z "unboxingu"
https://youtu.be/PSkd9RbgRdQ

Załączone pliki Miniatury

03-08-2017 11:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gajos   Offline
GITA TV

Liczba postów: 1,788
Wysyp Jolek ostatnio na forum :) Z tą zielenią wygląda jakby jakiś stylista designer projektował i to udanie. :) Powtórzę, zazdraszczam maskownicy :)
03-08-2017 12:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Konrad   Offline
Repairman

No żeby mostek był to stan - igła !!!
wyobrażam sobie gibsonowskie zielone klucze.....może by nie wyglądało źle?
03-08-2017 13:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
StaCh   Offline
Music man

Liczba postów: 2,687
(03-08-2017 13:14)Konrad napisał(a):  No żeby mostek był to stan - igła !!!
wyobrażam sobie gibsonowskie zielone klucze.....może by nie wyglądało źle?
Konrad przypomnij sobie mostek w mojej Tosce i zaloz taki sam. Tulejki pod maszynki tez bedziesz musial zorganizowac ;-) Egzemplarz ladny i pewnie czeka Cie wysylka przetwornikow do Krakowa do woskowania i magnesowania.
03-08-2017 15:28
Konrad   Offline
Repairman

Stachu.....mam mostek od Kosmosa jest bardzo podobny więc go zagospodaruję, no i garnek wosku w piwnicy :)
03-08-2017 16:05
StaCh   Offline
Music man

Liczba postów: 2,687
(03-08-2017 16:05)Konrad napisał(a):  Stachu.....mam mostek od Kosmosa jest bardzo podobny więc go zagospodaruję, no i garnek wosku w piwnicy :)

To brakuje Ci tylko magnesu ...
03-08-2017 16:53
defilader77   Offline
Inżynier brzdęku

Liczba postów: 1,177
Piękna Jolka - niesamowite, że maskownica zachowana w takim stanie... i te zielone suwaczki - cacuszko! :) Jak ogarniesz, to będzie rzeczywiście ozdobą kolekcji, a pewnie i zagadać potrafi ;)
03-08-2017 20:34
Wojski   Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1,316
Niezła, szkoda że 3 kropki na 12 progu zamiast pasków. Do kompletu pasowałby ten zielony Baston którego łatwo można w google grafika obczaić ;)
03-08-2017 22:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Konrad   Offline
Repairman

(03-08-2017 22:57)Wojski napisał(a):  Niezła, szkoda że 3 kropki na 12 progu zamiast pasków. Do kompletu pasowałby ten zielony Baston którego łatwo można w google grafika obczaić ;)
No moze i paseczki ładniejsze ale chyba mam heban na podstrunnicy.....czyżby wersja "na export"....a ten zielony Bastonik....
04-08-2017 06:18
Konrad   Offline
Repairman

Panowie....nie uwierzycie co się dziś wydarzyło, ba.... sam nie wierzę w to do końca....
Spotyka mnie stary kolega, nie widziałem go z 15 lat....gadka, szmatka....- a wiesz mam jakąś taką dziwną gitarę w piwnicy , kiedyś ją kupiłem dla syna..ale się leń jeden nie chciał uczyć i tak przeleżała ze 20 lat, mówię - dawaj ją mnie :)
a wygląda tak...

Załączone pliki Miniatury

23-08-2017 21:03
Odpowiedz 

Skocz do: