Odpowiedz 
Defil Melodia 100% oryginał
Autor Wiadomość
Muflon   Offline
ja tu tylko sprzątam

Liczba postów: 1,873
RE: Defil Melodia 100% oryginał
Kupuj tego AR, nie ma co się zastanawiać. Jedno z najlepszych, jeśli nie najlepsze wiosło Defila dobre do hi-gainowych zagrywek ale nie tylko.
A może... może kiedyś odkupię od ciebie?... zawsze marzyłem o AR z paskami.

Ale dobra, bez OT, to temat Boutchera jest.
07-06-2013 10:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
defilader   Offline
Nowy Użytkownik
*

Liczba postów: 13
Żeby nie było, że totalny OFFTOP ;)

Boutcher - piękna Melodia! Za nic bym takiej nie sprzedał! A za pomysł z kulkami powinieneś Nobla z kombinatoryki dostać ;)

Muflon - ale masz siłę przekonywania! Najlepsze, że od kilku tygodni szukałem jakiegoś dobrego akustyka, a kupiłem Aster Rocka... :D

Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji ;) I wielkie dzięki dla mojego Taty za niepotrzebne części do Trabanta. Kto by pomyślał, że z tych części gitara się urodzi ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2013 12:11 przez defilader.)
07-06-2013 11:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KISSbestfan   Offline
Maniak wioseł

Liczba postów: 2,961
Defilader, co do AR to tam byly ladowane takie same szyjki jak do Toski czy Kosmosa, wiec w profilu nie odczujesz wiekszej zmiany, chociaz tam jest juz szyjka pod strata i moze sie odrobine roznic. Przetworniki pierwsza klasa, pod ciezsze brzmienia, a dodatkowo niespotykany ksztalt.

A wracajac do tematu, wkrotce wakacje, to i ja sprobuje dokonczyc moja Melodie - oryginal 100% to nie bedzie, ale przynajmniej wiekszosc czesci postaram sie miec identycznych
08-06-2013 08:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marekj23   Offline
Nowy Użytkownik
*

Liczba postów: 10
Witam mam też 100% orginal ale jes goly

Załączone pliki Miniatury

23-02-2014 03:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do: