Witam po dłuższej przerwie!
U mnie ostatnio dużo się dzieje, więc wybaczcie - będę się udzielał rzadziej (ale to nie tak, że nie robię nic "defilowego", hehe).
W tym roku mamy 10-lecie projektu The Feel of DEFIL.
Trwają prace nad 2-płytową edycją wydawnictwa "The BEST of the Feel of DEFIL - Deluxe Edition 2015-2025".
Pierwsza płyta jest już gotowa, obecnie jestem w trakcie wybierania utworów na CD-2. Stąd apel do Was, drodzy Forumowicze (Forumowiczki?) abyście dali mi znać, czy chcecie, by jakiś Wasz utwór znalazł się na CD-2 (mowa o tych osobach, które nie pojawiły się na CD-1). Wystarczy wskazać nagranie z poprzednich edycji TFOD. Jeśli nie jesteście z niego zadowoleni - nie mam nic przeciwko temu, by nagrać je jeszcze raz, albo "ulepszyć". Myślę, że nie byłoby problemem zamieszczenie również jakiegoś nagrania premierowego (jako taki swego rodzaju "bonus-track").
Ciężko jest mi sobie wyobrazić to wydawnictwo bez takich zasłużonych w historii Forum osób/kapel, jak Gajos, Konrad, Stach, Czarna Stal, czy Hiden/Gambling Moose. Ktoś jeszcze miałby chęć coś zmajstrować? Może nawet ktoś, kto nie brał jeszcze udziału? Jestem otwarty na propozycje.
Dajcie znać, co o tym myślicie - tak najlepiej do końca marca. Chciałbym już mieć wybrane wszystkie utwory i ruszyć z dalszymi pracami. Plan jest taki, by we wnętrzu pudełka znalazła się jeszcze książeczka z ciekawostkami o projekcie TFOD, może jakieś zdjęcia...
Póki co mam ustalone nagrania z Gajosem, Krzyśkiem Parotem i Przemysławem Smolarskim / edit: + Czarna Stal
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Emil