![]() |
Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - Wersja do druku +- Defil Forum (http://defilorg.webd.pl/forum) +-- Dział: Defil (/forum-4.html) +--- Dział: Defil - ogólnie (/forum-32.html) +--- Wątek: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 (/thread-1674.html) |
RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - StaCh - 28-05-2023 10:50 Kto byl mogl sie przekonac ze jednak da sie cos zorganizowac. Fakty sa takie ze Kolega AJF musial dluzszy czas urabiac lokalne wladze aby wysuplaly jakies fundusze i zgode na skorzystanie z lokalu. Koncepcja urodzila sie w glowach Kolegi AJF i Kolegi Konrada. Koncepcja to nie wszystko ale duzo. W przekonaniu wladz dopomoglo moim zdaniem zaangazowanie sie zespolu Stare Konie w ten projekt co pokazalo wladzom ze cos z tego moze byc. Samo wykonanie wystawy gitar to nie lada przedsiewziecie techniczne i wymagalo sporego nakladu pracy Kolegow AJF i Konrada z moim skromnym udzialem w piatek i sobote. Z funduszy zakupiono drobne upominki i obiad dla organizatorow. W sobote.Impreza miala obsluge medialna co dodalo rangi przedsiewzieciu i obudzilo nadzieje na powtorke. Kozienice maja spore mozliwosci ktore niestety troche leza odlogiem jak wszedzie :-(. Takie jest moje zdanie bowiem obserwuje na codzien co sie dzieje w kulturze u mnie na osiedlu. Ale warto bylo! RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - Konrad - 28-05-2023 19:32 Jednym z punktów w programie był wybór najładniejszej, najciekawszej, najfajniejszej gitary.. Po zaciętej walce wygrała gitara typu cigar box wykonana przez Marka Gnaciewicza W gitarze jest całkiem sporo części od Fiata 125p :) Zwycięzca odebrał pamiątkowy medal RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - ajf - 28-05-2023 19:40 Hey! dopiero teraz ochłonąłem. Część nieoficjalna imprezy zakończyła się pierwszej w nocy, od 9 do 14 ogarniałem lokal, o 14 zjadłem obiad i padłem. Pięknie wam dziękuje za obecność , było to wielka przyjemność was gościć w Kozienicach, Jedynie mam niedosyt że nie mogliśmy sobie wspólnie po imprezie posiedzieć i pogadać. Odbiór zlotu bardzo dobry, naprawdę dużo pochwał i ciepłych słów. Są oczywiście realne szanse na za zorganizowanie następnego zlotu, jest już projekt żeby zorganizować go 1 maja 2024 jako - II Ogólnopolski Zlot Miłośników Starych Gitar ''DEFIL-lada" połączony z biciem gitarowego rekordu Guinnessa w łączności z Wrocławiem. Oczywiście relacja wideo będzie. Mam 11 godzin nagrań. Konrad to obrobi i stworzy relacje na swoim kanale, ja oczywiście niezależnie tez coś popełnie. Będzie też relacja w Telewizji Kozienickiej na You Tube. Oczywiście wszystkie linki zamieszczę na tym wątku. Mam nadzieję że w przyszłym roku spotkamy się w większym gronie RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - gajos - 28-05-2023 20:40 Greg, masz naprawdę ładne te eksponaty@ Stach, a jak wrażenia z grania? Zwycięzca konkursu absolutnie wymiótł kreatywnością. :) Alek, naprawdę super robota i szacunek za poświęcenie, energię i złożenie tego wszystkiego w bardzo solidną całość. Miłym akcentem były upominki czy pamiątkowe koszulki. Swoją zostawiłem najprawdopodobniej na fotelu przy stoliku pod sceną... :( Było lepiej niż się spodziewałem, atmosfera, ludzie, no i oczywiście eksponaty no super! Aż szkoda że mam ostatnio bardzo mocno napięty grafik bo żałuję wieczornego grania że nie obejrzałem. Mam też nadzieję że nie zapętliłem się w swoim bełkocie podczas opowieści motoryzacyjnej treści :) Aaaaa jak tam żona, bardzo Cię wkopałem? :) :) :) RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - ajf - 28-05-2023 22:36 Spoko, przywykła do moich fanaberii, i znosi je z godnością ;) macie: https://radioplus.com.pl/kultura/70881-kilkadziesiat-legendarnych-gitar-moglismy-ogladac-i-posluchac-w-kozienicach RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - StaCh - 29-05-2023 08:44 Dobry poczatek. RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - Konrad - 29-05-2023 10:08 Ale fajne :) RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - Konrad - 29-05-2023 10:54 Zapraszam na stronę Burmistrza, jest sporo zdjęć https://www.facebook.com/piotrkozlowskikozienice/ RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - gajos - 29-05-2023 12:02 (28-05-2023 22:36)ajf napisał(a): Spoko, przywykła do moich fanaberii, i znosi je z godnością ;) Dobra dobra, jeśli masz ślady po wałku do ciasta napisz post z trzema kropkami. :) A reportaż bardzo zgrabny, i nawet szalony fotoreporter się załapał. :) Moje zdjęcia (jednak wyszło ponad 250) ale po selekcji najwcześniej na dniach. RE: Zlot Miłośników Starych Gitar "DEFIL Rally" Kozienice 2023 - szarpi - 29-05-2023 15:34 Na zdjęciach widać ilość pracy włożonej w przygotowanie zlotu. Szacunek Panowie! |